• Dondurulmuş gıdaların soğuk zincir kırılmadan,derin donduruculara ulaşması ve kullanım süreci başlayana dek,-18 C de muhafaza edilmesi gerekir.
  • Dondurulmuş gıdaların çözüldükten sonra bir daha dondurulmaması gerekmektedir.
  • Dondurulmuş gıdalar IQF(Individual Quick Frozen-Bireysel Hızlı Dondurma) tekniğiyle dondurulmaktadır.
  • IQF tekniği  ,işleme teknolojisi itibari ile doğal bir yöntem olduğundan,ürünlerde koruyucu katkı maddesi kullanmaya gerek yoktur.
  • İhtiyaç kadar kullanılabilmesi, fireyi ve gereksiz ürün kullanımını ortadan kaldırır.

    Dondurulmuş gıdaların saklama koşulları;
    Buzdolabında(+ 4 C)= 24 saat
    Buzlukta(-6 C)= 7 gün
    Derin dondurucuda(-18 C)=Son kullanım tarihine kadar.

  ERGIDA Sanayi ve Ticaret A.Ş   info@ergida.com.tr
  Demirtaş O.S.B. 1. Nilüfer Sk. No: 11 16369
Osmangazi / Bursa
 
  Tel:  +90 (507) 980 20 00
Fax: +90 (224) 261 19 89
design redboxdp